Bad_Breath
Slechte Adem
 Bestelpagina producten tegen slechte adem

Op slechte adem rust een taboe. Er wordt zelden of nooit over gesproken. Mondwaters die lekker ruiken en/of smaken bestrijden in het algemeen de oorzaak niet. Zij maskeren slechts. De oorzaak van slechte adem kan heel serieus van aard zijn en mogelijkerwijs kan de oorzaak schadelijk zijn voor de gezondheid.

De bacteriën in de mond vermenigvuldigen zich met grote snelheid, sommige soorten vormen elk half uur een nieuwe generatie. Er zijn ongeveer 400 soorten bacteriën die in de mond -onder het tandvlees, op de tanden en, niet te vergeten, op de tong ophouden en daar hun verwoestende arbeid verrichten. Het resultaat van die arbeid kent iedereen, cariës (gaatjes) en tandvleesontsteking. Wanneer ze jaren hun gang kunnen gaan ontstaat er parodontitis, de hoofdoorzaak van tandverlies. Niet alle bacteriën zijn gevaarlijk voor de tanden en het tandvlees, maar met zijn allen vormen zij een zogenaamde biofilm op de tanden (ook onder het tandvlees), waarin alle bacteriën hun specialiteit uitoefenen. Hoe ouder de biofilm wordt, des te schadelijker hij voor het gebit is. Er onstaat tandsteen, en de gevaarlijke bacteriën onder het tandvlees nemen in aantal toe. De bacteriën die zich zonder zuurstof in leven kunnen houden gaan vluchtige zwavelverbindingen produceren die zeer onwelriekend zijn (methyl-mercaptaan bijv) en daarnaast ook het weefsel waarin de tanden vaststaan aantasten en slopen.

10-Quist X-forte 500 ml

Klik hier
Per 3 stuks € 59,00

10-Quist extra forte, twee componenten mondspoeling werkt met actief chlorine-dioxide tegen de problemen van ernstiger aard in de mond.

O7 Active Mondconditioner

7-voudige werking helpt op basis van actieve zuurstof

Flacon 500 ml

10-Quist forte MINT 500 ml

Klik hier
Per 3 stuks € 49,00

10-Quist forte MINT, twee componenten mondspoeling werkt met actief chlorine-dioxide, tegen tandplaque, (hardnekkige) slechte adem en ter voorkoming van tandsteen.

10-Quist forte 500 ml

Klik hier
Per 3 stuks € 49,00

10-Quist forte, twee componenten mondspoeling werkt met actief chlorine-dioxide, tegen tandplaque, (hardnekkige) slechte adem en ter voorkoming van tandsteen.

CB12 Regular mondspoeling tegen slechte adem

Controlled Breath for 12 hours

CB12 Mild mondspoeling tegen slechte adem

Controlled Breath for 12 hours

Asba tandpoeder in luchtdichte pot

asba_pot_60gr
Per 3 stuks € 15,00
60 gram Asba tandpoeder in luchtdichte pot

Ajona Stomaticum 25 ml

TP-ajona120
Geconcentreerde tandpasta, aanbevolen ter ondersteuning van tandheelkundige behandelingen, bij aften, tandvleesontstekingen en tandvleesbloeden.

Lactona IQ Tonge Cleaner 4 stuks assorti

Klik hier
Speciale prijs € 7,95 geen verzendkosten

Unieke Tongreiniger met klein schraapoppervlak

Miradent Tong-Clin Set®

Klik hier

Voor een schone tong en een frisse adem.

Een tandenborstel is niet geschikt om de tong te reinigen.

Miradent Tong-Clin Gel®

Klik hier
Tongreinigingsgel met ontsmettende en verzachtende werking.

Halita mondspoeling 500ml

Klik hier
Mondspoeling tegen slechte adem