Verzendkosten

De producten die wij in onze webwinkel verkopen zijn in overzichtelijke afdelingen gerangschikt. Het bestellen en betalen gaat op veilige wijze en uw persoonlijke gegevens worden beschermd. Zie hiervoor onze bestelprocedure en privacyverklaring.

Naast betaling met Creditcard of Vooruitbetaling kunt u, ook uw bestelling met uw bankpas direct veilig via het Internet  afrekenen als u bij afronding van de bestelprocedure in het betaalscherm kiest voor de iDEAL optie.

Het minimum order bedrag incl. BTW en excl. verzendkosten moet groter zijn dan € 10,00.

Wij berekenen u geen administratiekosten alleen de verzendkosten voor pakketpost dat PostNL aan ons doorberekend zie onderstaande omschrijving.

Verzendkosten voor Nederland.

Voor kleine zendingen die in de standaard PostNL brievenbus passen berekenen wij een tarief van € 2,50. Voor pakjes breder dan 265 mm en/of hoger dan 32 mm en/of langer dan 380 mm berekenen een wij een pakkettarief van € 7,50 incl. BTW.  Grotere zendingen daarentegen kunnen soms franco aan u worden verzonden. Dit is afhankelijk van de verhouding gewicht, volume, en waarde. Of wij u al dan niet verzendkosten berekenen en hoeveel, ziet u gespecificeerd voordat u uw bestelling definitief plaatst.

Verzendkosten voor België.

Voor België hanteren wij voor de verzendkosten een lager tarief dan het standaardtarief voor buitenlandse zendingen van € 15,00. Afhankelijk van gewicht en waarde bent u vaak veel voordeliger uit. Hoeveel de verzendkosten precies bedragen, ziet u gespecificeerd voordat u uw bestelling definitief plaatst.

!