Bestelprocedure

De bestelprocedure voor de artikelen die wij op onze website aanbieden is uiterst simpel, want u maakt gebruik van een elektronisch winkelwagentje.

Stap voor stap wordt u door het bestelproces geleid en aan het eind wordt uw besteloverzicht getoond.

U kunt uw bestelling altijd nog wijzigen of annuleren.

Na invulling van uw gegevens, en keuze van de verzend- en betalingswijze klikt u op de knop verzenden  en dan wordt uw bestelling automatisch naar ons gemaild. U ontvangt direct op het door u opgegeven emailadres een bevestiging van uw bestelling met alle relevante gegevens.

Als u als betaalmethode "Vooraf per bank" kiest gelieve u het rekeningnummer aan te houden dat op de e-mail bevestiging van uw bestelling staat vermeld. U ontvangt dus geen acceptgirokaart omdat, dit alleen maar vertragend werkt.

Tarief verzendkosten

Voor Nederland

Voor kleine zendingen met een licht gewicht die gemakkelijk in de brievenbus passen berekenen wij € 2,50 verzendkosten. Voor pakjes die niet door de brievenbus gaan berekenen wij het standaard tarief van € 7,50 incl. BTW. Dit is het pakketposttarief dat wij aan de vervoerder moeten betalen. Grotere zendingen zijn daarentegen weer franco afhankelijk van gewicht, volume, en waarde. Of wij u al dan niet verzendkosten berekenen en hoeveel, ziet u gespecificeerd voordat u uw bestelling definitief plaatst.

Voor België

Voor België geldt in het algemeen een voordeliger tarief dan de het standaardverzendkosten buitenland van € 15,00, maar is afhankelijk van gewicht, volume en waarde. Hoeveel de verzendkosten precies bedragen, ziet u gespecificeerd voordat u uw bestelling definitief plaatst.

Voor overige landen

Hier bedraagt het standaardtarief € 15,00. Afhankelijk van gewicht, volume en waarde kan hiervan worden afgeweken.
Hoeveel de verzendkosten precies bedragen, ziet u gespecificeerd voordat u uw bestelling definitief plaatst.

Specificatie verzendkosten

Zowel op het besteloverzicht voordat u de order heeft geplaatst, alsook op de orderbevestiging die u direct na bestelling ontvangt en op de factuur die bij de zending wordt bijgesloten staat alles met betrekking tot uw bestelling vermeld inclusief  specificatie van verzendkosten en specificatie van de BTW.

!