BLUEM

bluem_general
Bent u op zoek naar een product dat u helpt een gezonde mond te behouden en het genezingsproces van wonden in de mond versnelt? BlueM mondverzorgingsproducten op basis van actieve zuurstof is de beste keuze. Een gezonde mond is essentieel voor een gezond lichaam!

BlueM helpt u om uw dagelijkse mondverzorging te verbeteren. Een gezonde mond is essentieel voor een gezond lichaam. Bestel BlueM tandpasta voor dagelijks gebruik en ervaar de voordelen BlueM tijdens het dagelijks gebruik.

Het is mogelijk dat u niet in de gaten heeft dat er een ontsteking in de mond is. Het kaakbot kan dan ongemerkt aangetast worden, waardoor tanden en implantaten los kunnen raken of uitvallen. De BlueM formule is ontwikkeld om bacteriën direct aan te vallen. De zuurstof uit de tandpasta dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. Dit houdt de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën.

De voordelen van BlueM, oxygen for health:
Elimineert slechte bacteriën in de mond, ook op moeilijk te bereiken plaatsen
Voorkomt terugtrekkend tandvlees
Zonder fluoride, voorkomt beschadiging van implantaten
Voorkomt en behandelt parodontitis en peri-implantitis
Parodontitis en peri-implantitis zijn ontstekingsprocessen die veroorzaakt worden door een groot aantal micro-organismen. Gegeneraliseerde ernstige parodontitis kan bij elkaar een vrij groot ontstoken en deels ulcererend oppervlak van bijna 50 vierkante cm bedragen. Dit houdt in dat een dergelijk ontstekingsproces erg belastend is voor het lichaam. Regelmatig merken patiënten op dat zij zich na een parodontale behandeling ook in het algemeen gezonder voelen. Dit ondersteunt het idee dat het ontstoken parodontium ook effect heeft op het algemeen welbevinden.

BlueM is ideaal als u last heeft van:

  • Bloedend tandvlees
  • Slechte adem
  • Slechte smaak in de mond
  • Pijn in de mond
  • Droge mond, schimmels of halitose
  • Problemen rondom het implantaat
  • Poets en spoel dagelijkse met BlueM om tandvleesontsteking te voorkomen en om een gezonde mond te behouden.

 

bluem toothpaste 75ml_20180612133411

BlueM tandpasta zonder fluoride

bluem toothpaste 75ml_20180612133414

BlueM tandpasta Perio Care met fluoride

bluem mouthwash 500ml_20180612133411

BlueM Mondspoeling

BlueM mondspray

BlueM Professional Oralgel

!