Lactona

overzichtsfoto

Lactona is jarenlang het toonaangevende merk van kwaliteitstandenborstels geweest in Nederland. Wie kent ze niet, de “Multitufted” borstels met het kenmerkende rubber tipje aan het eind van de steel? Bijna iedere tandarts had ze wel in voorraad om bij de halfjaarlijkse controle mee te geven.
Doordat de elektrische tandenborstel steeds meer terrein aan het winnen is hebben de fabrikanten van handtandenborstels het moeilijk. De reclames proberen u wijs te maken dat u uw handtandenborstel maar beter weg kunt gooien.

Maar heeft u een elektrische borstel in uw handtas of dashboardkastje om onderweg of op kantoor uw tanden te poetsen?


Wij adviseren om naast uw elektrische borstel (al dan niet “sonisch”) juist een goede handborstel te gebruiken. De klassieke Lactona M39 hebben wij in een aantrekkelijke aanbieding.


Lacona heeft ook niet stil gezeten en brengt de IQ en de IQ+ borstels op de markt waarmee tandplaque ook van moeilijk te bereiken plaatsen kan worden verwijderd. Daarnaast verkopen wij de zeer uitgebreide serie interdentaalborstels (ragers) van Lactona ,een onmisbaar gereedschap voor optimale mondhygiëne. Ook deze ragers hebben wij in een aantrekkelijke aanbieding. Zie de rest van deze afdeling die volledig gewijd is aan de Lactona producten.

!